Rahasia milih warna lantai

Nalika urang ngahias bumi, urang bakal ngadamel hiasan bumi anu saé sareng individu.Leuwih ti éta, sanggeus urang rengse renovasi imah urang, urang umumna teu merenovasi lanté di jero imah, sabab eta leuwih troubles iwal mun urang hayang ngaropea sakabéh taneuh.Nalika urang milih lantai di bumi, urang terang tip sakedik ieu, ku kituna urang moal kaganggu nalika milih lantai.

Nalika urang ngahias bumi, urang kedah milih warna taneuh sareng hiasan bumi sadayana, supados hiasan sadayana di jero bumi masihan suasana anu saé pisan.Upami urang milih jati warna terang di bumi urang, maka urang tiasa milih warna lantai anu cocog.Tapi lamun sakabeh kulawarga urang geus darker, mangka urang teu kudu make lanté warna poék, sabab bakal nyieun sakabéh hiasan di jero imah méré rarasaan pisan depresi.

 9913-3

Nyatana, seueur jalma henteu terang yén pilihan lantai di bumi urang ogé kedah tumut kana pencahayaan di bumi.Upami pencahayaan di bumi urang langkung saé, maka urang tiasa milih warna naon waé nalika urang milih warna, sabab éta moal ngantep Hiasan di bumi urang masihan perasaan déprési.Nanging, upami cahaya di bumi urang henteu saé, nalika urang milih taneuh, urang kedah milih hiasan lantai anu langkung terang atanapi torek, anu bakal ngajantenkeun hiasan umum di bumi langkung nyaman sareng energetik.

 9909-3

Di dieu pikeun ngabejaan dulur titik pangaweruh leutik, nyaeta, warna tiis sabenerna warna kontraksi, tapi warna haneut persis sabalikna.Ku cara kieu, nalika urang ngahias imah, lamun wewengkon jero imah urang kawilang leutik, urang bisa milih warna tiis, sangkan rohangan di jero imah urang bisa kawilang badag dina halimunan.Sareng nalika urang milih pola, langkung saé milih tékstur kalayan tékstur anu langkung alit, supados henteu ngajantenkeun hiasan di jero bumi masihan rarasaan anu pabalatak sareng ngaganggu.Nalika urang ngahias bumi, urang tiasa milih hiasan taneuh dumasar kana masalah anu urang kedah perhatikeun, anu bakal ngajantenkeun hiasan sadayana di jero bumi anu saé pisan.Ku alatan éta, nalika urang ngahias taneuh di imah, urang kudu mertimbangkeun ayana masalah ieu, ku kituna urang bisa ngahias imah kalawan atmosfir geulis, sarta wanda urang hirup di bakal jadi pisan nyaman .utop spc flooring bisa nyadiakeun konsumén sadayana. rupa desain jeung kelir, minuhan sarat béda.


waktos pos: Jun-13-2019