Tentang Kami

• Specializing di SPC Flooring

Hebei UTOP téknologi CO., LTD. ieu specializing dina produksi SPC flooring, aya garis manufaktur lengkep Pergaulan - Extruding-UV palapis-motong-Slotting-Packing nu nyertakeun SPC flooring ranté bisnis ti awal nepi ka ahir.

•  Kauntungan tina Kaunggulan kami.

Kami mastikeun patuh kana standar proses produksi internasional, diimpor equipments produksi aslina ti Jerman sarta Taiwan pikeun mastikeun nu Tonjolan paling canggih, prosés rolling sarta ngarumuskeun unik sorangan urang resep nyieun flooring nu aman, ngagem-tahan, stabil, awét sarta Eco -friendly. Aya reputasi pisan hade SPC Flooring urang, flooring kami geus sadia di rupa-rupa lokasi, kayaning imah urang, komérsial, kantor, médis, sakola, jeung sajabana Sarta anjeun bisa ngarasakeun fun DIY.

Simkuring gaduh tilu pabrik kalawan garis 14 produksi nu bisa ngahasilkeun 20,000㎡ per poé. Urang bisa nganteurkeun dina 10 poé di harga pangalusna. urutan minimum kami téh 200㎡. Aya 5 urutan of Citatah kualitas rigorous saméméh loading peti keur ngajamin kualitas pangalusna. Urang ogé nyadiakeun layanan OEM hadé pikeun purchasers ti sakuliah dunya. Urang ogé bisa nyadiakeun certifications patén, kayaning UNICLICK2G, UNIFIT5G, lanté skor, CE na SGS.

1 (1)
1 (2)
1 (3)

·  Dirojong ku Strong Profesional R & D Kepegawaian

R & D tanaga mantuan kami terus ngaronjatkeun kualitas produk jeung Ngalanglang desain anyar mingpin pasar lanté SPC.

Urang ogé boga 20 staffs dagang International profésional kalayan leuwih ti 10 taun pangalaman pikeun nyadiakeun jasa profésional.

·  Pilih UTOP SPC lanté, ur TOP pilihan.

Panas-ngajual UTOP SPC Flooring keur dijual ka sakuliah dunya, kayaning Amerika, nagara Éropa, nagara Asia Tenggara, nagara Afrika jeung saterusna.

Wilujeng sumping di buka Hebei UTOP téknologi CO., LTD. kapan.

2 (1)
2 (2)
2 (3)