ngeunaan Company

Kualitas kahirupan di suku anjeun

• Specializing di SPC Flooring

Hebei UTOP téknologi CO., LTD. ieu specializing dina produksi SPC flooring, aya garis manufaktur lengkep Pergaulan-Extruding-UV palapis-motong-Slotting-Packing nu nyertakeun SPC flooring ranté bisnis ti awal nepi ka ahir.

•  Kauntungan tina Kaunggulan kami.

Kami mastikeun patuh kana standar proses produksi internasional, diimpor equipments produksi aslina ti Jerman sarta Taiwan pikeun mastikeun nu Tonjolan paling canggih, prosés rolling sarta ngarumuskeun unik sorangan urang resep nyieun flooring nu aman, ngagem-tahan, stabil, awét sarta Eco -friendly. Aya reputasi pisan hade SPC Flooring urang, flooring kami geus sadia di rupa-rupa lokasi, kayaning imah urang, komérsial, kantor, médis, sakola, jeung sajabana Sarta anjeun bisa ngarasakeun fun DIY.

  • 1 (1)
  • 1 (3)
  • 2 (1)
  • spcfloor
  • spc factory