Wilujeng sumping di UTOP

Urang ngahasilkeun kualitas luhur spc flooring, lvt flooring na témbok cladding panels, urang bangga dina produk kualitas luhur urang, crafted kalawan precision jeung durability pikeun minuhan standar pangluhurna, earning trust konsumén urang di sakuliah dunya.

Naha milih kami

Milih kami salaku supplier dipercaya anjeun tina flooring SPC, flooring LVT, sarta panels témbok interior pikeun kualitas unparalleled, layanan palanggan luar biasa, sarta harga kalapa.Komitmen kami pikeun ngan ukur ngagunakeun bahan anu pangsaéna sareng ngalaksanakeun ukuran kadali kualitas anu ketat mastikeun yén unggal produk anu kami hasilkeun minuhan standar industri anu paling luhur.Kalawan taun pangalaman dina industri, urang ngartos kabutuhan unik tina wholesalers, kontraktor, sarta distributor, sarta kami digawé tirelessly nyadiakeun fléksibel, solusi ngaropéa nu minuhan sarat husus unggal sarta unggal klien.

  • Kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun palanggan pikeun nguji sareng nampi pesenan percobaan.Salaku tambahan, anjeun tiasa nampi diskon khusus nalika anjeun mesen pesenan ageung.

    SAMPEL GRATIS

    Kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun palanggan pikeun nguji sareng nampi pesenan percobaan.Salaku tambahan, anjeun tiasa nampi diskon khusus nalika anjeun mesen pesenan ageung.

  • UTOP - Pabrik anu tiasa dipercaya sareng stabil kalayan kapasitas pasokan anu kuat, ngalayanan grosir, distributor, sareng reseller di sakuliah dunya. Sareng ogé ngabagéakeun pesenan oem odm.

    Kakuatan urang

    UTOP - Pabrik anu tiasa dipercaya sareng stabil kalayan kapasitas pasokan anu kuat, ngalayanan grosir, distributor, sareng reseller di sakuliah dunya. Sareng ogé ngabagéakeun pesenan oem odm.

  • Kami parantos sertipikat ISO 9001, ISO 14001, CE, FloorScore, Layanan Global SCS

    SERTIFIKAT PRODUK

    Kami parantos sertipikat ISO 9001, ISO 14001, CE, FloorScore, Layanan Global SCS

Kami getol ngembangkeun sareng nalungtik téknologi sareng produk canggih pikeun nyumponan pasar ogé tren industri sareng nyugemakeun tungtutan palanggan.Produk urang diékspor ka langkung ti 50 nagara.

saha urang

Wilujeng sumping di pabrik urang!Salaku produsén ngarah tina flooring SPC, flooring LVT, panels témbok, sarta asesoris flooring, kami komitmen pikeun nyadiakeun konsumén urang produk kualitas luhur nu minuhan unggal kaperluan maranéhanana.Kalayan langkung ti 8 taun pangalaman dina industri, kami parantos ngawangun reputasi pikeun kaunggulan anu ngamungkinkeun urang ngalayanan langkung ti 70 mitra grosir, kontrak, sareng distribusi di sakumna dunya.

Anu ngabédakeun urang tina kompetisi nyaéta dedikasi urang anu teu séhat pikeun kualitas sareng inovasi.Kami nganggo téknik produksi panganyarna sareng alat-alat canggih pikeun mastikeun yén unggal produk anu urang ciptakeun mangrupikeun standar anu paling luhur.Lantai SPC kami, contona, didamel nganggo kombinasi unik tina bubuk batu sareng bahan polimér anu ngahasilkeun produk anu henteu ngan ukur awét sareng tahan cai tapi ogé ramah lingkungan sareng gampang dijaga.

Salian komitmen kami pikeun kualitas, kami bangga kana kamampuan kami pikeun nyayogikeun jasa pribadi ka unggal para nasabah.Naha anjeun usaha leutik anu badé nempatkeun pesenan massal atanapi kontraktor anu peryogi solusi lantai khusus, kami gaduh pangaweruh, kaahlian, sareng sumber daya pikeun nyumponan unggal kabutuhan anjeun.

Janten upami anjeun milari pasangan anu tiasa dipercaya pikeun ngabantosan anjeun ngahontal tujuan lantai anjeun, henteu milarian deui pabrik kami.Hubungi kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan produk sareng jasa urang sareng ngalaman bédana anu tiasa dilakukeun ku komitmen urang kana kualitas sareng inovasi!

  • konsumén koperasi
  • konsumén koperasi
  • Customer didatangan pabrik urang
  • Customer nganjang ka pabrik
  • konsumén
  • Konsumén didatangan pabrik urang
  • Konsumén nganjang ka pabrik
  • Konsumén jeung pabrik
  • konsumén
  • Pelanggan koperasi kami
  • konsumén koperasi urang
  • konsumén urang
  • konsumén koperasi utop
  • konsumén utop