Sekreti për të zgjedhur ngjyrat e dyshemesë

Kur jemi duke dekoruar shtëpinë, do ta bëjmë dekorimin e shtëpisë të bukur dhe individuale.Për më tepër, pasi kemi përfunduar rinovimin e shtëpisë sonë, ne përgjithësisht nuk e rinovojmë dyshemenë brenda shtëpisë, sepse është më e mundimshme nëse nuk duam të rinovojmë të gjithë truallin.Kur zgjedhim dyshemenë në shtëpi, ne i dimë këto këshilla të vogla, kështu që nuk do të ngatërrohemi kur zgjedhim dyshemenë.

Kur arredojmë shtëpinë duhet të zgjedhim ngjyrën e tokës dhe arredimin e përgjithshëm të shtëpisë, në mënyrë që arredimi i përgjithshëm brenda shtëpisë të japë një atmosferë shumë të bukur.Nëse zgjedhim mobilje me ngjyra të çelura në shtëpinë tonë, atëherë mund të zgjedhim ngjyrën e dyshemesë që të përshtatet.Por nëse e gjithë familja jonë është më e errët, atëherë nuk duhet të përdorim dyshemenë me ngjyrë të errët, sepse kjo do të bëjë që dekorimi i përgjithshëm brenda shtëpisë të japë një ndjenjë shumë depresive.

 9913-3

Në fakt, shumë njerëz nuk e dinë që zgjedhja e dyshemesë në shtëpinë tonë duhet të ketë parasysh edhe ndriçimin në shtëpi.Nëse ndriçimi në shtëpinë tonë është më i mirë, atëherë mund të zgjedhim çfarëdo ngjyre kur zgjedhim ngjyrën, sepse nuk do të lejojë Dekorimi në shtëpinë tonë të jep një ndjenjë depresioni.Megjithatë, nëse ndriçimi në shtëpinë tonë nuk është veçanërisht i mirë, kur zgjedhim tokën, duhet të zgjedhim dekorimin më të ndritshëm ose më të lehtë të dyshemesë, gjë që do ta bëjë dekorimin e përgjithshëm në shtëpi më të rehatshme dhe energjike.

 9909-3

Këtu për t'u treguar të gjithëve një pikë të vogël njohurie, domethënë, ngjyra e ftohtë është në fakt një ngjyrë tkurrjeje, por ngjyra e ngrohtë është pikërisht e kundërta.Në këtë mënyrë, kur dekorojmë shtëpinë, nëse sipërfaqja brenda shtëpisë tonë është relativisht e vogël, mund të zgjedhim ngjyrën e ftohtë, në mënyrë që hapësira brenda shtëpisë tonë të jetë relativisht e madhe në të padukshmen.Dhe kur zgjedhim modelin, më mirë të zgjedhim teksturën me një teksturë më të vogël, në mënyrë që të mos bëjë që dekorimi brenda shtëpisë të japë një ndjenjë të çrregullt dhe irrituese.Kur jemi duke arreduar shtëpinë, mund të zgjedhim dekorimin e terrenit sipas problemeve që duhet të vërejmë, gjë që do ta bëjë shumë të bukur dekorimin e përgjithshëm brenda shtëpisë.Prandaj, kur dekorojmë tokën në shtëpi, duhet të kemi parasysh ekzistencën e këtyre problemeve, në mënyrë që ta dekorojmë shtëpinë me një atmosferë të bukur dhe disponimi në të cilin jetojmë do të bëhet shumë i rehatshëm. Dyshemeja utop spc mund t'u sigurojë klientëve të gjitha llojet e dizenjove dhe ngjyrave, plotësojnë kërkesat e ndryshme.


Koha e postimit: Qershor-13-2019