Mirë se vini në UTOP

Ne prodhojmë parket spc me cilësi të lartë, dysheme lvt dhe panele të veshjes së mureve, ne krenohemi me produktet tona me cilësi të lartë, të krijuara me saktësi dhe qëndrueshmëri për të përmbushur standardet më të larta, duke fituar besimin e klientëve tanë në mbarë botën.

PSE NA ZGJODHET NE

Na zgjidhni si furnizuesin tuaj të besuar të dyshemeve SPC, dyshemeve LVT dhe paneleve të mureve të brendshme për cilësi të pashembullt, shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe çmime konkurruese.Angazhimi ynë për të përdorur vetëm materialet më të mira dhe për të përdorur masa rigoroze të kontrollit të cilësisë siguron që çdo produkt që prodhojmë të përmbushë standardet më të larta të industrisë.Me shumë vite përvojë në industri, ne i kuptojmë nevojat unike të shitësve me shumicë, kontraktorëve dhe shpërndarësve dhe punojmë pa u lodhur për të ofruar zgjidhje fleksibël, të personalizuara që plotësojnë kërkesat specifike të secilit klient.

 • Ne mund të ofrojmë mostra falas për klientët që të testojnë dhe pranojnë porosi provë.Përveç kësaj, ju mund të merrni zbritje speciale kur porosisni porosi të mëdha.

  MOTORI FALAS

  Ne mund të ofrojmë mostra falas për klientët që të testojnë dhe pranojnë porosi provë.Përveç kësaj, ju mund të merrni zbritje speciale kur porosisni porosi të mëdha.

 • UTOP - Një fabrikë shumë e besueshme dhe e qëndrueshme me një kapacitet të fortë furnizimi, që u shërben shitësve me shumicë, shpërndarësve dhe rishitësve në mbarë botën. Dhe gjithashtu mirëpresin porositë e oem odm.

  FORCAT TONA

  UTOP - Një fabrikë shumë e besueshme dhe e qëndrueshme me një kapacitet të fortë furnizimi, që u shërben shitësve me shumicë, shpërndarësve dhe rishitësve në mbarë botën. Dhe gjithashtu mirëpresin porositë e oem odm.

 • Jonë është certifikuar ISO 9001, ISO 14001, CE, FloorScore, Shërbimet Globale SCS

  CERTIFIKATA E PRODUKTIT

  Jonë është certifikuar ISO 9001, ISO 14001, CE, FloorScore, Shërbimet Globale SCS

Ne jemi të prirur për të zhvilluar dhe hulumtuar teknologji dhe produkte të avancuara për të përmbushur tregun, si dhe trendet e industrisë dhe për të kënaqur më shumë kërkesat e klientëve.Produktet tona eksportohen në më shumë se 50 vende.

kush jemi ne

Mirë se vini në fabrikën tonë!Si prodhuesi kryesor i dyshemeve SPC, dyshemeve LVT, paneleve të murit dhe aksesorëve të dyshemesë, ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë produkte me cilësi të lartë që plotësojnë çdo nevojë të tyre.Me mbi 8 vjet përvojë në industri, ne kemi krijuar një reputacion për përsosmëri që na ka lejuar t'u shërbejmë mbi 70 partnerëve të shitjes me shumicë, kontraktuese dhe distributore në mbarë botën.

Ajo që na dallon nga konkurrenca është përkushtimi ynë i palëkundur ndaj cilësisë dhe inovacionit.Ne përdorim teknikat më të fundit të prodhimit dhe pajisjet më të fundit për të siguruar që çdo produkt që krijojmë të jetë i standardit më të lartë të mundshëm.Dyshemeja jonë SPC, për shembull, është bërë duke përdorur një kombinim unik të pluhurit të gurit dhe materialeve polimer që rezulton në një produkt jo vetëm tepër të qëndrueshëm dhe rezistent ndaj ujit, por edhe ekologjik dhe i lehtë për t'u mirëmbajtur.

Përveç angazhimit tonë ndaj cilësisë, ne krenohemi me aftësinë tonë për të ofruar shërbime të personalizuara për secilin prej klientëve tanë.Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël që kërkon të bëjë një porosi me shumicë ose një kontraktor që ka nevojë për zgjidhje me porosi për dysheme, ne kemi njohuritë, ekspertizën dhe burimet për të përmbushur çdo nevojë tuajën.

Pra, nëse jeni duke kërkuar për një partner të besueshëm për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të dyshemesë, mos kërkoni më larg se fabrika jonë.Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve tona dhe për të përjetuar ndryshimin që mund të bëjë përkushtimi ynë ndaj cilësisë dhe inovacionit!

 • klient kooperativ
 • klientët kooperativë
 • Klienti viziton fabrikën tonë
 • Klienti viziton fabrikën
 • klient
 • Klientët vizitojnë fabrikën tonë
 • Klientët vizitojnë fabrikën
 • Klientë me fabrikë
 • klientët
 • Klienti ynë bashkëpunues
 • Klientët tanë bashkëpunues
 • Klienti ynë
 • klientët e kooperativës së lartë
 • klientët e lartë