Babagan awake dhewe

• Wasis ing SPC Flooring

Hebei UTOP teknologi CO., LTD. wis sing spesialisasine ing produksi SPC jogan, ana garis Manufaktur lengkap nyawiji - extruding-UV Coating-Cutting-slotting-Packing, kang isine SPC jogan rentengan bisnis saka awal kanggo mburi.

•  Benefit saka Kaluwihan Kita.

We sing strictly manggon kanggo standar proses produksi internasional, diimpor Alat produksi asli saka Jerman lan Taiwan kanggo mesthekake extrusion paling majeng, proses rolling lan nyusun unik dhewe kita saka resep kanggo nggawe jogan aman, nyandhang-tahan, stabil, awet lan Eco -friendly. Ana reputasi apik banget saka SPC Flooring kita, jogan Kita cumawis ing macem-macem lokasi, kayata ngarep kita, komersial, kantor, medical, sekolah, lan sapiturute Lan sampeyan bisa seneng nyenengake DIY.

We kudu telung pabrik karo garis 14 produksi sing bisa gawé 20,000㎡ saben dina. Kita bisa ngirim ing 10 dina ing rega paling. supaya minimal Kita 200㎡. Ana 5 urutan saka pemriksaan kualitas kaku sadurunge loading kontaner kanggo njamin kualitas paling apik. Kita uga nyedhiyani layanan OEM luwih kanggo purchasers saka kabeh ndonya. Kita uga bisa nyedhiyani sertifikasi paten, kayata UNICLICK2G, UNIFIT5G, FLOOR SKOR, CE lan SGS.

1 (1)
1 (2)
1 (3)

·  Didhukung dening Kuwat Professional R & D Personnel

R & D personel kita terus-terusan Ngapikake kualitas produk lan njajahi designs anyar kanggo mimpin pasar lantai SPC.

Kita uga duwe 20 tenaga dagang International profesional karo luwih saka 10 taun pengalaman kanggo sumber layanan profesional.

·  Pilih UTOP SPC Floor, UR TOP Choice.

Hot laris UTOP SPC Flooring lagi didol kanggo kabeh ndonya, kayata Amerika Serikat, negara Eropah, Asia Kidul-Wétan, negara-negara Afrika lan ing.

Welcome to visit Hebei UTOP teknologi CO., LTD. kapan wae.

2 (1)
2 (2)
2 (3)