Sugeng rawuh ing UTOP

Kita mrodhuksi jubin spc kualitas dhuwur, jubin lvt lan panel tembok cladding, kita bangga ing produk kualitas ndhuwur, digawe kanthi tliti lan kekiatan kanggo ketemu standar paling dhuwur, entuk kapercayan saka pelanggan donya.

KENAPA PILIH KAMI

Pilih kita minangka pemasok lantai SPC, lantai LVT, lan panel tembok interior sing dipercaya kanggo kualitas sing ora ana tandhingane, layanan pelanggan sing luar biasa, lan rega sing kompetitif.Komitmen kita mung nggunakake bahan sing paling apik lan nggunakake langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat mesthekake yen saben produk sing diasilake cocog karo standar industri sing paling dhuwur.Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri, kita ngerti kabutuhan unik saka grosir, kontraktor, lan distributor, lan kita kerja keras kanggo nyedhiyakake solusi sing fleksibel lan disesuaikan sing cocog karo syarat khusus saben klien.

  • Kita bisa nyedhiyakake conto gratis kanggo para pelanggan kanggo nyoba lan nampa pesenan nyoba.Kajaba iku, sampeyan bisa entuk diskon khusus nalika pesenan gedhe.

    SAMPEL GRATIS

    Kita bisa nyedhiyakake conto gratis kanggo para pelanggan kanggo nyoba lan nampa pesenan nyoba.Kajaba iku, sampeyan bisa entuk diskon khusus nalika pesenan gedhe.

  • UTOP - Pabrik sing bisa dipercaya lan stabil kanthi kapasitas pasokan sing kuwat, nglayani grosir, distributor, lan pengecer ing saindenging jagad. Lan uga nampa pesenan oem odm.

    KEKUATAN KITA

    UTOP - Pabrik sing bisa dipercaya lan stabil kanthi kapasitas pasokan sing kuwat, nglayani grosir, distributor, lan pengecer ing saindenging jagad. Lan uga nampa pesenan oem odm.

  • Kami telah bersertifikat ISO 9001, ISO 14001, CE, FloorScore, Layanan Global SCS

    SERTIFIKAT PRODUK

    Kami telah bersertifikat ISO 9001, ISO 14001, CE, FloorScore, Layanan Global SCS

We are ngengkel kanggo ngembangaken lan riset teknologi majeng lan produk kanggo ketemu pasar uga tren industri lan gawe marem panjaluk pelanggan.Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara.

sapa kita

Sugeng rawuh ing pabrik kita!Minangka produsen utama lantai SPC, lantai LVT, panel tembok, lan aksesoris lantai, kita setya nyedhiyakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.Kanthi luwih saka 8 taun pengalaman ing industri, kita wis mbangun reputasi kanggo kaunggulan sing ngidini kita kanggo ngawula liwat 70 grosir, contracting, lan partners distribusi ing saindhenging donya.

Apa sing mbedakake kita saka kompetisi yaiku dedikasi sing ora owah kanggo kualitas lan inovasi.Kita nggunakake teknik produksi paling anyar lan peralatan canggih kanggo mesthekake yen saben produk sing digawe saka standar sing paling dhuwur.Lantai SPC kita, umpamane, digawe nggunakake kombinasi unik saka bubuk watu lan bahan polimer sing ngasilake produk sing ora mung awet lan tahan banyu nanging uga ramah lingkungan lan gampang dijaga.

Saliyane prasetya kanggo kualitas, kita bangga karo kemampuan kanggo nyedhiyakake layanan pribadi kanggo saben pelanggan.Apa sampeyan bisnis cilik sing pengin nggawe pesenan akeh utawa kontraktor sing mbutuhake solusi lantai khusus, kita duwe kawruh, keahlian, lan sumber daya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Dadi yen sampeyan lagi looking for a partner dipercaya kanggo mbantu sampeyan entuk gol jogan, katon ora luwih saka pabrik kita.Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk lan layanan kita lan kanggo nemu prab├ędan sing prasetya kita kanggo kualitas lan inovasi bisa nggawe!

  • pelanggan koperasi
  • pelanggan koperasi
  • Pelanggan ngunjungi pabrik kita
  • Pelanggan ngunjungi pabrik
  • pelanggan
  • Pelanggan ngunjungi pabrik kita
  • Pelanggan ngunjungi pabrik
  • Pelanggan karo pabrik
  • pelanggan
  • Pelanggan koperasi kita
  • Pelanggan koperasi kita
  • Pelanggan kita
  • pelanggan koperasi utop
  • pelanggan utop