About Company

QUALITY urip ing sikilmu

• Wasis ing SPC Flooring

Hebei UTOP teknologi CO., LTD. wis sing spesialisasine ing produksi SPC jogan, ana garis Manufaktur lengkap nyawiji-extruding-UV Coating-Cutting-slotting-Packing, kang isine SPC jogan rentengan bisnis saka awal kanggo mburi.

•  Benefit saka Kaluwihan Kita.

We sing strictly manggon kanggo standar proses produksi internasional, diimpor Alat produksi asli saka Jerman lan Taiwan kanggo mesthekake extrusion paling majeng, proses rolling lan nyusun unik dhewe kita saka resep kanggo nggawe jogan aman, nyandhang-tahan, stabil, awet lan Eco -friendly. Ana reputasi apik banget saka SPC Flooring kita, jogan Kita cumawis ing macem-macem lokasi, kayata ngarep kita, komersial, kantor, medical, sekolah, lan sapiturute Lan sampeyan bisa seneng nyenengake DIY.

  • 1 (1)
  • 1 (3)
  • 2 (1)
  • spcfloor
  • spc factory